Opening zwemseizoen 2019

Bij een stralend zonnetje is vanmiddag de opening van het zwemseizoen verricht. Het team van badpersoneel hees de vlag en alle aanwezigen konden een kijkje nemen bij het nieuwe paviljoen.
We kregen bezoek van collega’s uit Openluchtbad Peize, het Molenduinbad in Norg en vanuit de gemeente Noordenveld. Daarnaast waren er ‘vrienden van Zwembad Veenhuizen’ en andere belangstellenden. Het was gezellig druk.
Dankzij sublieme inzet van de klusploeg en Ton in het bijzonder is het paviljoen juist op tijd helemaal klaar en ziet alles er weer piekfijn uit! De hekken zijn weer geverfd, een aantal klussen moeten weliswaar nog worden afgemaakt, daar wordt in de komende tijd aan verder gewerkt.
De aanwezige kinderen konden van de nieuwe duikplank af en de nieuwe loopmat lag in het water. Om 14.30 uur zijn de zwemwedstrijden van start gegaan, er werd gestreden om een medaille en een grote wisselbeker, beschikbaar gesteld door Installatiebedrijf Zandvoort.
Daarna heeft een aantal volwassenen hun eerste baantjes van het seizoen gezwommen. Er volgen er vast nog veel…
Tot slot was er een fijne afsluiting. Alle aanwezigen konden lekker aan de patat, beschikbaar gesteld door de plaatselijke patatkraam. Wat een fijn gebaar!
Laten we hopen op een mooi zwemseizoen…

 

Deze site wordt onderhouden door TendenZICT