VRIJWILLIGERS

VRIJWILLIGERS

Het zwembad kan alleen voortbestaan dankzij de hulp van talloze vrijwilligers.

Ruimschoots vóór de opening van het bad is een klusgoep bezig het bad “zomerklaar” te maken. Verder komt deze groep elke maandagochtend in het bad voor onderhoud van het groen, het schoonzuigen van de bassins met een waterstofzuiger, het verrichten van kleinere/grotere reparaties. Deze groep werkt door zolang de weersomstandigheden dat toelaten, ook na de sluiting van het zwemseizoen, om tot slot het bad weer “winterklaar” te maken.

Kioskmedewerkers werken (tegen een kleine onkostenvergoeding) in de kiosk waar ze kaartjes, koffie, thee, frisdrank, alsmede snoep, ijs en snacks verkopen.
Het lijkt misschien een onbelangrijke taak, maar zonder deze medewerkers kan het bad niet geopend worden.

Voor de techniek die in het zwembad om  de hoek komt kijken is er een kleine groep vrijwilligers die de technische dienst vormen. Zij zorgen ervoor dat u in heerlijk helder water kunt zwemmen en dat water aangenaam van temperatuur is. Hun werk speelt zich hoofdzakelijk af in het filtergebouw.

Tot grote vreugde van het bestuur heeft zich afgelopen jaar een enthousiast activiteitenteam gevormd. Deze vrijwilligers hebben in overleg met het bestuur, maar verder geheel zelfstandig, al weer tal van activiteiten op de rol staan voor het komende seizoen. (zie agenda) 

Heeft u zin, tijd, lijkt het vrijwilligerswerk in het zwembad iets voor u? U bent bij deze van harte uitgenodigd u aan te melden. Kioskmedewerkers zijn schaars en daardoor bij ons zeer gewild. (minimumleeftijd 16 jaar) Ook bij de technische dienst , thans bestaand uit twee personen, is uitbreiding wenselijk. 

Deze site wordt onderhouden door TendenZICT