ACCOMMODATIE

ACCOMMODATIE

Het Zwembad Veenhuizen is een prachtig openluchtbad. Het is gelegen aan de rand van Veenhuizen en vlakbij het bos, goed bereikbaar vanuit Assen, Norg en Oosterwolde.

Het bad heeft twee bassins, een recreatiebad en een wedstrijdbad. Voor onze allerjongste gasten zonder diploma hebben we een klein peuterbad. Dit badje ligt veilig door een hek gescheiden van het recreatie-en wedstrijdbad.


Voor wat de veiligheid van onze gasten betreft heeft de toezichthouder op het terras bij de toren een goed overzicht over beide bassins. En, weer of geen weer, ons bad is altijd lekker verwarmd tot tenminste 23 graden.

We beschikken over een royale zonneweide en een iets kleiner grasveld met een aantal klim-/ speeltoestellen. Langs de muur van het filtergebouw staan gratis tot uw beschikking een aantal lig(stoelen).  U kunt ook een lekker plekje zoeken op het royale zonneterras waar dit jaar een nieuw paviljoen is gebouwd opdat u op wat killere dagen daar beschut uw kopje koffie kunt nuttigen. Verder staan er bij de uitgang van de kleedruimtes een paar picknickbanken voor algemeen gebruik.

In onze kiosk kunt u terecht voor koffie, thee en  frisdrank alsmede snoep, ijs en snacks.

Ons zwembadterrein is, als eerste zwembad in Drenthe, sinds 2018 rookvrij. Dat betekent dat niemand rookt op het zwembadterrein. Wij vinden een rookvrije en gezonde sportomgeving voor iedereen belangrijk.

Deze site wordt onderhouden door TendenZICT