ACTIVITEITEN

Van 3 tot 17 juli zijn er geen Aqua-fit lessen, daarna:

Maandag:   18:30 – 19:00 uur
Vrijdag:     10:45 – 11:15 uur
Kosten: € 5,00 per les  ( € 2,50 voor abonnementhouders )
Losse lessen kunnen alleen per pin worden betaald.
Er is ook een knipkaart te koop voor € 25,00.
Als u dit seizoen niet alle knipjes gebruikt ontvang u het resterende bedrag terug.

*Aqua-fit is een sportieve manier van bewegen in het water. Deze activiteit is geschikt voor jong en oud, man en vrouw (vanaf 16 jaar). Iedere deelnemer kan op zijn/haar eigen niveau deelnemen aan deze plezierige manier van bewegen in het water. Met name de combinatie van oefeningen in het water zorgt ervoor dat de gewrichten niet worden belast en de spieren goed worden getraind. Alle oefeningen worden op muziek gedaan. Door gebruik te maken van verschillende materialen is Aqua-fit iedere week weer een uitdaging om lekker aan je conditie te werken en ook om lekker te ontspannen. En geen les is hetzelfde…


12 september:
Hondenzwemmen

Op 12 september sluit het zwembad het seizoen af met veel gespetter en geblaf!
Op deze laatste dag van het seizoen zijn we van 13.30 – 17.00 uur nog geopend voor het hondenzwemmen. Honden mogen alleen, of samen met hun baasjes lekker komen spetteren en spelen in het zwembad!

Altijd een hele gezellige activiteit, waar veel hondjes graag gebruik van maken. De toegang bedraagt € 5,- per hond, voor baasjes en belangstellenden is de toegang gratis. Voor dit tarief krijg je een zakje met hondenkoekjes en een poepzakje, want we houden ons terrein graag schoon. Daarna is het seizoen dan toch echt afgelopen.


Deze site wordt onderhouden door TendenZICT