ACTIVITEITEN

6 september:
Waterhindernisbaan

Nog twee weken te gaan voordat we gaan sluiten.
En in die twee weken zijn er nog een paar leuke activiteiten!
Om te beginnen… een waterhindernisbaan op zondag 6 september!

Kijk voor meer informatie in onze flyer en kom laten zien wat jij kunt! Heb je geen zwemdiploma, dan is er op de ligweide ook voor jou een leuk luchtkussen.
12 september:
Neem je paarse krokodil mee!

In het afsluitende weekend, op zaterdagmiddag 12 september, mag je je eigen opblaasfiguur meenemen naar het zwembad. Normaal mag dat niet, maar we vinden het leuk als er die middag zoveel mogelijk verschillende opblaasfiguren zijn. Dus… pak je spullen en kom die middag naar het zwembad!

Voor de duidelijkheid:
In de afgelopen jaren was het steeds een leuke gewoonte dat op deze laatste zaterdagmiddag de plaatselijke jeugd het aanwezige badpersoneel in het water gooide.
In verband met de coronaregels is dat dit jaar NIET TOEGESTAAN!
Jammer, maar het is niet anders…
13 september:
Hondenzwemmen

Altijd een hele gezellige activiteit, waar veel hondjes graag gebruik van maken. De toegang bedraagt € 5,- per hond, voor baasjes en belangstellenden is de toegang gratis. Voor dit tarief krijg je een zakje met hondenkoekjes en een poepzakje, want we houden ons terrein graag schoon. Daarna is het seizoen dan toch echt afgelopen.

Op 13 september sluit het zwembad het seizoen af met veel gespetter en geblaf!
Op deze laatste dag van het seizoen zijn we van 13.30 – 17.00 uur nog geopend voor het hondenzwemmen. Honden mogen alleen, of samen met hun baasjes lekker komen spetteren en spelen in het zwembad!

Deze site wordt onderhouden door TendenZICT